top of page
Foto van schrijverAnna Nanine

Werkwijze: De eindeloos herbruikbare feestelijke vlaggenlijn van Sammy Ray

Bijgewerkt op: 2 okt.

De vlaggenlijn van Sammy Ray is perfect om een feestelijke sfeer te creëren voor verjaardagen, tuinfeestjes, en andere speciale gelegenheden. Het is een van mijn favoriete items uit de Sammy Ray collectie! Ben je benieuwd naar het maakproces en de materialen die we gebruiken voor deze vrolijke vlaggen? Lees dan zeker verder.


Hoe wordt de feestelijke vlaggenlijn van Sammy Ray gemaakt?

Bij Sammy Ray gebruiken we voor al onze textielproducten, zoals de vlaggenlijn, uitsluitend afgedankt textiel. Dit materiaal bereiken we via verschillende wegen. We hebben samenwerkingen met ateliers die hun restmaterialen aan ons doneren. En steeds meer particulieren weten ons te vinden met hun oude gordijnen, kapotte kleding of tafellakens. Deze materialen krijgt bij ons een tweede leven!

Maar voordat we het textiel gebruiken, wordt het eerst grondig gereinigd. En wel op een ecologische manier, om de impact op het milieu te minimaliseren. Vervolgens bekijken we per stof welk product we het beste ervan kunnen maken, zoals bijvoorbeeld deze feestelijke vlaggenlijn.


Voor de vlaggenlijn hebben we vier kleurthema's gekozen: beige, groen, blauw en roze. De verschillende stoffen worden zorgvuldig uitgezocht zodat ze goed bij elkaar passen, wat resulteert in een unieke en prachtige vlaggenlijn.


Na het selecteren van de stoffen worden de vlaggetjes op maat geknipt en genaaid. De losse vlaggetjes worden daarna bevestigd aan een lijn van 4,5 meter, en zo ontstaat de complete vlaggenlijn. Laat het feest maar beginnen!


Wist je trouwens dat de twee middelste vlaggetjes een opbergzakje hebben? Hierin kun je een klein cadeautje verstoppen of een leuke foto plaatsen.


Ben je benieuwd naar alle kleuren van onze feestelijke vlaggenlijn? Bekijk ze hier. Oja, ze worden dus met liefde handgemaakt en kunnen daarom soms een beetje afwijken van de productfoto.




Meer over onze duurzame werkwijze

Met ons motto "Kind To The Planet" willen we bijdragen aan een duurzame wereld. Tijdens het ontwerp- en productieproces staat duurzaamheid centraal. Alleen producten die op een verantwoorde manier zijn gemaakt, worden opgenomen in de collectie van Sammy Ray.

Blijf op de hoogte van meer duurzame levensstijlen en tips door ons te volgen op sociale media en onze blog te lezen. Samen kunnen we werken aan een groenere toekomst!

6 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page